Neem jezelf bij de hand, in volle bewustzijn en verantwoordelijkheid.

Getuigenissen

 • De manier waarop Karen zich moeiteloos, na enkele korte minuten feedback over de situatie, aanpast aan de case en op zeer realistische wijze deze situatie in een rollenspel omzet is zeer indrukwekkend.
 • Een TOPervaring ! Zowel om de collega's aan het werk te zien en op te merken in welke 'valkuilen' ze stappen, als om zelf een moeilijk gesprek te kunnen oefenen en zien waar mijn eigen valkuilen zijn!
 • N.Wilssens
  Werken met een actrice... het helpt je om uit je comfortzone te stappen, zonder de schrik te hebben om fouten te maken en mensen te kwetsen. Het helpt je jezelf voor te bereiden op de "echte" gesprekken. Heel leerrijk!
  N.Wilssens
  Customer Center Supervisor
 • K.Vekemans
  Beste Karen, Via deze weg wens ik je te feliciteren voor de knappe prestaties die je bijbracht tijdens onze people management training. Mits een beetje uitleg over een "case" was het verbazend hoe jij je volledig in een andere persoon kan transformeren en hoe wij het gevoel hadden dat deze persoon voor ons zat . Theorie is belangrijk maar het rollenspel en jouw feedback over je innerlijk gevoel vond ik heel confronterend voor mezelf en heel leerrijk. Ik heb het ook toegepast op professioneel vlak en met succes. Schitterend werk waarvoor dank.
  K.Vekemans
  teamleader
 • K.Defoor
  Voor mij heeft het werken met een actrice alvast de invulling van de leerstof in de praktijk meegebracht.  Op deze manier kon je met een reële situatie de cursus in de praktijk omzetten en onmiddellijk al toepassen. 
Het heeft me eveneens geholpen om de voorbereiding "life" te maken van het gesprek dat ik de dag erop in de werkelijkheid heb gehad en op deze manier prima heb kunnen doen verlopen.
  K.Defoor
  Channel Manager
 • Ivie Cardinaels
  If you are looking for a conscientious actress with extraordinaryskills for expressing emotions, Karen is your girl!! I enjoyed working with Karen every time.
  Ivie Cardinaels
  Organisatiecoach & Owner of Visionata | Partner at BlauwKonijn
 • Filip Fiers
  Ik heb Karen ervaren als een zeer professionele actrice bij het realiseren van simulaties met managers. Zij speelt de rol die zij geacht wordt vorm te geven op een scherpe, realistische manier en deze scherpte vertaalt zich ook in de feedback die de deelnemers na de simulatie van haar ontvangen: to-the-point en leerrijk.
  Filip Fiers
  Systemic Team Coach
 • Anke Rinkes
  Samenwerken met Karen is een echt plezier. Ze voelt zeer goed aan wat de trainer wil. Karen is flexibel en past zich snel aan ifv. de doelgroep. Ook achter de schermen is het fijn met haar te werken. Je kan op haar rekenen.
  Anke Rinkes
  product manager
 • Nico Beckers
  Karen is een bijzonder goede actrice en een fijne vrouw. Een erg leuke samenwerking!
  Nico Beckers
  Managing Partner bij Cameleon Business Training
 • Patrick Smits
  I worked with Karen while training commercial people for ING. Karen is a very dedicated actress who can adapt to every businesscontext. Her feedback is as ever to the point and also to the deeper level.
  Patrick Smits
  Partner & Executive Coach