wie zijn wij?

Karen Verbrugge…

Na haar diploma architectuur ( St Lukas-instituut Doornik) en theater ( de Kleine Akademie  Brussel) behaald te hebben, stelt Karen Verbrugge zich sinds 1997 ten dienste als drietalige beroepsactrice. (nederlans, frans, engels).

U kan haar gedetailleerde c.v. inzien via  www.comedien.be/karenverbrugge.

Door de ervaringen die ze zowel in de architectuur als in het bewegingstheater opgedaan heeft, is zij zich gaan verdiepen in de “architectuur van het menselijk lichaam”, met haar fysische en psychische structuren, en de interne linken die hiermee gepaard gaan.

Ze speelt zowel in theater, straattheater, bedrijfstheater als in films; improvisatie maakt een groot deel uit van haar talent.

Mede dankzij de vele rollenspelen die ze uitgevoerd heeft in het kader van communicatietrainingen, is ze haar beheersing van theater als een krachtig en prachtig communicatiemiddel gaan uitdiepen.

Sinds 2001 werkt Karen met verscheidene trainers samen in het kader van trainingen voor bedrijven: stress- en conflictbehandeling, agressie op de werkvloer, assertiviteit, constructieve feedback, onderhandelingen, evaluatiegesprekken, verkoopstechnieken, klantvriendelijkheid enz…

( LinkedIn/karenverbrugge)

Karen kan tevens ingezet worden als trainster, gespecialiseerd in interpersonale communicatie.

Karen Verbrugge, beroepsactrice, biedt haar medewerking aan en stelt haar ervaringen en persoonlijk onderzoek zowel ten dienste van theatervoorstellingen (Stage Art) als van persoonlijke ontwikkeling (Life Art).

Life Art spitst zich toe op persoonlijke ontwikkeling: elkeen die zichzelf beter wil leren kennen en ontwikkelen, kan bij Karen terecht voor individuele ondersteuning; haar inspiratie en coachingskills put ze uit haar ervaringen en verworven methodes in Stage Art.

Beweging, ademhaling en energie staan hierbij centraal.

In dit kader behaalde Karen tevens haar diploma als somatotherapeute in “ la Relation d’aide par le Toucher (RAT)” : psycho-lichaamsgerichte ondersteuning en begeleiding. U kan bij haar terecht voor een persoonlijke begeleiding via www.voyagesinterieur.be