Persoonlijke ontwikkeling

VZW La Roch’ Ailes werd eind 2004 opgezet met de wens – via verscheidene artistieke expressies – een tool aan te reiken om betere zelfkennis te ontwikkelen en te stimuleren.

Karen Verbrugge, professionele toneelspeelster, wenst haar persoonlijke ervaringen en ondervindingen in de theaterwereld en de wereld van de energetica (lichaam als energie) ter beschikking te stellen en te delen met anderen.

Hun ontmoeting gaf vorm aan verscheidene ateliers…

Spreken voor publiek

atelier op individuele basis of in groep rond “hoe spreken voor een publiek?”

Voor meer info, gelieve ons te contacteren.

Op zoek naar het kind in jezelf, dankzij theatertechnieken

°Ontdekkingstocht naar uw centrum, daar waar het leven ontspruit, in het diepste van uw zijn. Want “mijn lichaam weet”.

°Bewustwordingsproces van de eigenheid van elk lichaam.

°Ontplooien van een betere zelfkennis dankzij een betere kennis van uw lichaamsuitdrukking.

°Zo kan u, beetje bij beetje, de onbewuste invloed van “wat mijn hoofd weet” – onder invloed van opvoeding, maatschappij, gewoontes… – achterwege laten.

°Op die manier bouwt u meer zelfvertrouwen op.

Via improvisaties, ruimtelijk besef, rollenspelen, lichaamsbeweging (yoga, relaxatie, ademhalingsoefeningen, tai chi, chi kung), meditatie, gesprekken en energetische inbreng (reiki), wordt uw bewustwordingsproces op gang gebracht.

DO IN: automassage

De eeuwenoude japanse techniek van auto-massage, DO IN, werkt diepgaand in op jouw lichamelijk en geestelijk evenwicht. Dankzij DO In heb je een positieve invloed op je gezondheid, voorkom je kwaaltjes en kommer en verhoog je je fysieke en psychische weerstand. DO IN kan door iedereen, jong en oud, beoefend worden. Er is geen specifieke voorkennis nodig.

                                               Do IN ontspant de spieren, verbetert de bloedsomloop, en herstelt het goed functioneren van ingewanden en organen, met een beter werkend immuunsysteem als resultaat. Het regelmatig beoefenen van DO IN stimuleert niet enkel je lichamelijke tonus, het elimineert tevens stress, spanningen en vermoeidheid.

Wij bieden cycli van 5 sessies Do In aan. De bedoeling is dat je – na deze sessies – jezelf kan verwennen met een auto-massage, volledig autonoom, waar en wanneer je dat wil.

Op het programma : automassage, uitleg rond en stretching van de meridianen + enkele specifieke meridiaanpunten.

Voor meer info, gelieve ons te contacteren.

Voyages Intérieur

aaa